Csak Gondolatok

Kósza gondolatok. Nem több, nem kevesebb.

Friss topikok

Címkék

a (1) adele (1) adrienne bailon (2) aguilera (1) allen leech (1) alma (1) anna (1) arany (2) arc (1) artsonline (1) asztal (1) az (1) barna (2) bemutató (1) benedict cumberbatch (1) berenice marlohe (1) billie piper (2) blog (2) blogolást (1) blue (2) branson (1) brown (1) christina (1) chris evans (1) cica (1) cikk (1) cipők (2) cobie smulders (2) dagadt (1) dan stevens (1) delta (1) delta goodrem (2) demi (1) díszítés (1) divat (3) doctor who (1) downton abbey (2) dress (2) ebed (1) edith (1) emmy rossum (2) essence (1) fanni (1) fashion (2) film (1) finom (1) fogyas (1) georgia moffett (1) glamour (1) gold (2) goodrem (1) gyonyoru (1) gyors (1) haul (2) hiddleston (1) húsvét (1) husvet (1) ikon (1) inspiráció (5) inspiration (4) interju (1) interview (1) jenna-louise coleman (3) jeremy renner (1) jessica biel (1) jessica brown-findlay (1) joanne froggatt (3) johannson (1) kaposzta (1) Karen Gillan (3) karoly (1) károlyi (1) kék (2) kérdés (1) kezdem (1) köröm (1) laura carmichael (3) lavinia (1) louis vuitton (2) lovato (1) magyaros (1) manicure (1) manikűr (1) mariah carey (1) mary (1) matthew (1) michelle dockery (6) mollie king (2) nagy (1) napok (1) névnapi (1) nok (1) norbi (1) ősz (1) rachel weisz (1) rebecca hall (1) reka (2) réka (1) richard madden (1) rob james-collier (1) rochelle humes (2) rosie huntington-whitley (1) saláta (1) scarlett (1) scarlett johansson (3) schobert (1) shoes (2) sideboob (1) sonka (1) stílus (1) stilus (1) stílusikonok (1) susannah fielding (3) sybil (1) tag (1) tervező (1) tervezo (1) testkep (1) the deep blue see (1) the saturdays (2) thomas (1) tojás (1) tojas (1) tom (1) tom hiddleston (4) újra (1) újrahasznosítás (1) ujrahasznositas (1) válasz (1) virág (1) vollare (1) zavar (1) zoe boyle (2) zsákmány (2) zsófia (1) zsofia (1) Címkefelhő

Divat TAG

m.zsofi 2012.04.18. 14:23

Sziasztok!

Csipkelány-nál találkoztam ezzel a kis divat-kérdőívvel, és megtetszett, gondoltam, kitöltöm magam is, ezzel is kicsit többet tudtok meg rólam :)

1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?

-Vegyesnek mondanám, mert a hétköznapi praktikusság elvéből kiindulva leginkább a nadrágok mellett szoktam dönteni, pedig van pár szoknyám-ruhám, sőt épp most tervezek beújítani egy szoknyát.

2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?

-Legtöbbször az ezüst mellett döntök, abból van több, a kedvenc ékszereim is ezüstök. Persze, ha az öltözékemhez jobban passzol az arany, akkor azt sem hanyagolom. Sőt, a Glamour-Napok alkalmából, arany színű ékszerekkel leptem meg magam (A Glamour-Napokról reményeim szerint pár napon belül írok posztot - önök reklámot olvashattak :)

3. Clutch, igen vagy nem?

-Abszolút igen, nagyon tetszenek, szerintem nem csak szépek, de praktikusak is, mert nem foglalnak nagy helyet, és a vállamról sem csúszkálnak le állandóan a pántok (mint minden más táskánál).

4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?

-Hmm. Nehéz döntés, mert a ruháim és egyebeim 80 százaléka Secondhand boltokból való, de van 3 üzlet, amit lehetőség szerint mindig meglátogatok: H&M, C&A és COSMOS city

5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?

-Imádom őket. Egyrészt azért, mert gyönyörűek. A platform hálás jószág, hiszen ha a cipőnek 10 cm a sarka, és 2 cm-s a platformja, akkor máris csak 8 centin kell bravúrozni, ami -valljuk be- néha nem kis különbség. Itt igaz az, hogy a méret a lényeg.

6. A koptatott farmer ciki vagy még hordható?

-A koptatás mértékétől és helyétől is függ - pl.: találtam már az ülepénél koptatott farmert, ami borzalmasan festett. Bár őszintén sosem voltam koptatott-rajongó.

7. Neon vagy pasztell?

-Pasztell. Sokkal jobban szeretem a finom, visszafogott darabokat, nem szeretek feltűnősködni. Ha erősebb, harsányabb színű darabra esik a választásom egy outfit-en belül, akkor azt a többivel igyekszem kicsit tompítani.

8. Sok olcsóbb bizsu vagy kevés, de drágább örök darabok?

-Bizsu. Hála Istennek, a génjeimben van, hogyan vigyázzak a bizsuimra, hogy minél tovább szépek maradjanak. Anyukámtól örököltem ezt a jó tulajdonságot, mert ő is mindig vigyázott a sajátjaira, van olyan aranyozott bizsu fülbevalóm, amit anyum több mint 10 éve vett magának, és tökéletes állapotban van, egy picit sincs megkopva. Mindemellett a drágább darabokat nem merném hordani, félnék, hogy tönkreteszem, elveszítem...Úgyhogy ezek maradnak a családi összejövetelekre, ünnepségekre, ahol nagyobb biztonságban vannak.

9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot vagy inkább a saját stílusodat képviseled?

-Is-is. Figyelemmel követem a divatot, de nem vagyok a rabja. Igyekszem a saját stílusomat kialakítani, kibontakoztatni. Nem lehet görcsösen ragaszkodni az aktuális trendekhez, mert lehet valami nagyon divatos, de ha nem áll jól, akkor lőttek az egész trend-dolognak.  Nagyon szeretem vintage darabokkal feldobni a gardróbomat, így keveredik az örök érvényűség és az aktualitás.

10.  A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány  minden színe megtalálható a szekrényedben?

-A legalapvetőbb szín nálam a fekete, minden alapdarabból található egy fekete, és sok másik, különböző színekben. Így sokkal könnyebb párosítani egymással a darabokat, hangulattól függően. Fekete nadrághoz találok piros topot és piros nadrághoz is találok fekete topot. :)

+ 1. A sminked passzítod az öltözékedhez vagy fordítva?

-Mindenképp a sminket az öltözékez, mert smink nélkül is nehezen találom ki, hogy mit akarok felvenni. Ha viszont megvan az öltözék, akkor a színek is adottak a smink elkészítéséhez, így biztos az összhang.

 

Köszi, hogy itt jártatok és olvastatok, legyen szépséges-glamúros napotok!

xxxx

Szofi

Címkék: tag divat kérdés válasz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babydoll-life.blog.hu/api/trackback/id/tr734458937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása